HET NIEUWE JAGERTJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 659 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Nieuwe Jagertje. Meer weten? Ontdek meer

10 dec 2023 om 20:09 Rekening houdende ivm zondag. Optijd besteld en 18.00 geselecteerd bezorging 18.28 me eten. Patat koud tot lauwig Frikandel speciaal zwom uit zijn bakje met saus veel te veel saus. En de loempia was zo vet dat het er nog uit liep.
2 dec 2023 om 22:14 Eten kwam 1,5 uur te laat. En toen ik het opende was het klam, koud en alsof het zo in het zakje was gesmeten. En overal zat saus. Zag eruit alsof het zo uit de vuilnisbak kwam. Op de patat zaten zwarte dingetjes. Zeker niet nog een keer!
29 nov 2023 om 19:53 We bestellen vaker, maar dit keer broodje hamburger was zacht en nat en milkshake met een vreemde na smaak (kots smaak) was dit keer niet echt lekker.
19 nov 2023 om 8:56 Gebeld dat we snel weg moesten en of het eten snel bezorgd kon worden, het was er binnen 20 minuten, top! En ook het eten zelf was lekker en warm! Top
11 nov 2023 om 0:46 Eten was al koud aan het worden dit was 1 keer en nooit meer
5 nov 2023 om 14:20 Eten was goed alleen jammer dat de patat wat koud was
4 nov 2023 om 20:31 Was heerlijk! Genoten van de Ossenhaaspuntjes
20 okt 2023 om 7:38 Normaal gesproken was het eten lekker maar dit keer echt niet te eten. Patat was oud, taai, droog en koud, snacks waren iets warmer maar ook taai en droog.
17 okt 2023 om 21:06 Eten was goed alleen ik kreeg half wat ik besteld had
6 okt 2023 om 20:11 Heerlijk gegeten!
3 okt 2023 om 21:37 Top!
23 sep 2023 om 19:55 Heerlijk